Voor wie?

Zoekt u als zorgorganisatie zorgverleners die flexibel inzetbaar zijn bij onderbezetting door ziekte, vakantie of in verband met een structureel personeelstekort? Tiade zet haar pool van professionele zelfstandige zorgverleners (zzp’ers) graag in om uw capaciteitsprobleem te helpen oplossen.

Tiade is sinds 1972 actief in de zorg en heeft zich als bemiddelingsbureau bewezen als vaste waarde. Wij werken inmiddels samen met vele zorgorganisaties door heel Nederland. Wij zijn actief op het gebied van 24-uurszorg, nachtzorg, blokzorg, wijkzorg en intramurale zorg.

Dit doen wij o.a. voor:

 • Verpleeghuizen
 • Revalidatiecentra
 • Kleinschalige woonvormen
 • Thuiszorgorganisaties

Tiade is voor vele zorgorganisaties de vaste partner voor inzet van tijdelijke zorgprofessionals.

De voordelen voor zorgorganisaties:

 • Een flexibele schil van zorgverleners voor structurele tekorten
 • Tijdelijke zorgverleners om vakantie of ziekte mee op te vangen
 • Waakdiensten, 12- en 24-uurs zorg in terminale situatie
 • Korte lijnen en snel schakelen
 • 24/7 bereikbaar
 • Wij streven ernaar binnen 24 uur zorg te leveren
 • Marktconforme tarieven
 • In het bezit van het NNBU keurmerk

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Oplossen personeelstekort

Tiade ondersteunt u graag bij uw personeelsplanning en het oplossen van uw personeelstekort. Zo bieden wij een uitkomst als het gaat om het invullen van waaknachten of 24-uurs zorg in terminale situaties. En heeft u overdag uw vaste personeel nodig, dan schakelt u makkelijk bij door inzet van nachtzorg via Tiade.

Waarom externe zorgverleners inzetten? Het kan zijn dat u als zorgorganisatie bewust kiest voor een flexibele personeelsplanning. Of dat u structureel behoefte heeft aan extra capaciteit. Ook kan het zijn dat u in tijden van onderbezetting door ziekte of vakanties gedurende korte of langere tijd behoefte heeft aan extra personeel. Wat uw behoefte ook is; onze pool van zelfstandig zorgverleners staat voor u klaar.

 

Eenvoudig uw zorgvraag indienen

Tiade werkt met een professioneel online planning- en facturatiesysteem: de Tiade App. Wij kunnen in de Tiade App met verschillende planningssystemen een koppeling tot stand brengen. Door deze koppeling te maken kunt u eenvoudig en snel uw openstaande diensten indienen. Vervolgens wordt de zorgvraag direct uitgestuurd aan een vooraf voor u geselecteerde groep zelfstandig zorgverleners. Is uw planningssysteem (nog) niet te koppelen aan de Tiade App dan mailt u ons uw zorgvraag en zullen wij deze in ons systeem zetten en direct met de selectie starten.

De facturen van de geleverde zorg kunnen naar uw wensen worden ingericht en desgewenst worden ingelezen in uw eigen betalingsbestand.

Vaste, grote pool

Wij werken met een vaste, grote pool van professionele en gekwalificeerde zelfstandig zorgverleners (zzp’ers). Zij zijn flexibel inzetbaar en werken op basis van marktconforme tarieven. De zzp’ers zijn door ons persoonlijk geselecteerd en dragen dezelfde waarden uit als wijzelf. Kwaliteit, aandacht, een persoonlijke benadering, respect en flexibiliteit zijn daarbij belangrijk.

 

Snel schakelen, zonder risico

Doordat ons team op kantoor compact is, zijn de communicatielijnen kort en zijn wij in staat snel te schakelen. Wij kunnen u dus ook helpen als extra capaciteit op zeer korte termijn nodig is.

Voor u betekent de inzet van Tiade de oplossing van uw personeelstekort en daarbij hoeft u deze zorgprofessionals niet door te betalen bij ziekte. U betaalt alleen de uren die ingezet worden!

Uw vaste partner ook in 24-uurs zorg

Het is voor zorgorganisaties steeds lastiger om hun cliënten 24-uurs zorg aan te bieden, onder andere door krimpende budgetten. Toch is er veel behoefte aan deze specifieke vorm van zorg. Wilt u deze zorg aan cliënten (blijven) bieden en zoekt u hiervoor een oplossing? Tiade is u graag van dienst! Wij hebben een grote groep zelfstandige zorgprofessionals in Nederland met ruime ervaring in het geven van deze gespecialiseerde zorg.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.