Voor wie?

Tiade levert extra capaciteit bij personeelstekort, kennis en advies aan zorgorganisaties. Maar  waar we vooral sterk in zijn is het leveren van 24-uurs zorg en waaknachten voor terminale zorg. We beschikken over een grote database van zelfstandige zorgverleners in heel Nederland, die veel ervaring hebben in het geven van deze gespecialiseerde zorg.

Dit doen wij o.a. voor:

 • Verpleeghuizen
 • Verzorgingstehuizen
 • Kleinschalige woonvormen
 • Thuiszorgorganisaties

Zorgorganisaties die bijvoorbeeld te maken krijgen met personeelstekort of onderbezetting tijdens bepaalde diensten, kunnen ons inschakelen. Denk bijvoorbeeld aan avond- en nachtdiensten. Maar ook tijdens ziekte of vakantie kunnen wij bijspringen. Voor een aantal thuiszorgorganisaties zijn wij reeds de vaste 24-uurs zorgverlener.

De voordelen voor zorgorganisaties:

 • Waakdiensten en 24-uurs zorg in terminale situatie
 • Via zorgorganisatieportaal zelf aanvraag indienen
 • Uw flexibele schil in zorg
 • Korte lijnen en snel schakelen
 • Vaste contactpersonen
 • 24/7 bereikbaar
 • Wij streven ernaar binnen 24 uur zorg te leveren
 • Marktconforme tarieven

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Aanvulling personeelstekort

Tiade ondersteunt u graag bij uw personeelsplanning en het invullen van uw personeelstekort. Zo bieden wij voor diverse zorgorganisaties een uitkomst als het gaat om het invullen van waaknachten of 24-uurs zorg in terminale situaties. Heeft u bijvoorbeeld overdag het vaste personeel nodig, dan schakelt u makkelijk bij door inzet van nachtzorg via Tiade.

Uiteraard zijn er diverse redenen waarom u behoefte heeft aan extra zorgverleners. Kiest u als zorgorganisatie bewust voor een flexibele personeelsplanning? Of heeft u structureel behoefte aan extra capaciteit? Ook kan het zijn dat u in voorkomende gevallen voor korte of langere tijd behoefte heeft aan extra personeel. Bijvoorbeeld in drukke tijden of in het geval van onderbezetting, zoals bij ziekte en vakanties. Wat uw behoefte ook is; wij regelen deze extra capaciteit graag voor u.

 

Eenvoudig via zorgorganisatieportaal

Tiade werkt met een professioneel online systeem. Via dit zorgorganisatieportaal kunt u uw zorgvraag ingeven, waardoor wij meteen kunnen schakelen en de geschikte zorgverlener kunnen zoeken. Daarnaast kunnen de facturen via het betreffende zorgportaal desgewenst worden ingelezen in uw eigen betalingsbestand. Dit werkt eenvoudig én efficiënt, zodat u snel een goede invulling heeft voor uw zorgvraag.

Vaste, grote pool

Wij werken met een vaste, grote pool van professionele en gekwalificeerde zelfstandig zorgverleners. Zij zijn flexibel inzetbaar en werken op basis van marktconforme tarieven. Deze zelfstandig zorgverleners zijn door ons persoonlijk geselecteerd en dragen dezelfde waarden uit als wijzelf. Kwaliteit, aandacht, een persoonlijke benadering, respect en flexibiliteit zijn daarbij belangrijk.

 

Snel schakelen, zonder risico

Doordat ons vaste team op kantoor compact is, zijn de communicatielijnen kort en zijn wij in staat snel te schakelen. Zo kunnen wij u ook van dienst zijn als extra capaciteit op zeer korte termijn benodigd is. Wij staan graag voor u klaar! Indien gewenst werken onze zelfstandige zorgverleners via Tiade, maar onder de vlag van uw organisatie. Hierdoor verandert er voor uw cliënten niets.

Voor u betekent dit niet alleen dat uw personeelstekort wordt opgelost, maar ook dat u deze professionals niet hoeft door te betalen bij ziekte. U betaalt dus alleen de uren die ingezet worden!

Uw vaste partner in 24-uurs zorg

Steeds minder zorgorganisaties bieden hun cliënten 24-uurs zorg aan, onder andere door krimpende budgetten. Toch bestaat er veel behoefte aan deze specifieke vorm van zorg. Wilt u deze zorg aan cliënten (blijven) bieden en zoekt u hiervoor een oplossing? Tiade is u graag van dienst! Wij bieden 24-uurs zorg op basis van onze vaste pool van gekwalificeerde en betrouwbare zelfstandig zorgverleners. Zo vormen wij met onze gemotiveerde zorgverleners een flexibele schil rondom uw organisatie. Inmiddels zijn wij vaste partner voor de levering van 24-uurs zorg voor een aantal thuiszorgorganisaties.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.