Voor wie?

Door inzet van zelfstandige zorgverleners leveren wij zorg op basis van een indicatie. Maar ook wanneer u niet over een indicatie beschikt of in aanvulling daarop het nodige zelf wilt regelen staat Tiade graag voor u klaar om zorg naar uw wensen te bieden, de zogeheten particuliere thuiszorg. Wij adviseren en begeleiden alle vormen van thuiszorg voor u van 1 tot 24 uur per dag.

Tiade is er voor iedereen die gedurende korte of langere tijd niet in staat is om zelfstandig voor zichzelf, het gezin of het huishouden te zorgen. Van jong tot oud en van gezinnen tot alleenstaanden. Tiade is er bijvoorbeeld voor mensen die uit het ziekenhuis zijn ontslagen, maar waarvoor het nog niet verstandig is om ’s-nachts alleen te blijven. Maar ook voor mensen die geen indicatie hebben maar toch graag extra ondersteuning hebben zodat ze bijvoorbeeld langer thuis kunnen blijven wonen. Tiade regelt zorg voor zorgvragers met beperkingen van psychische of fysieke aard. En biedt hulp aan mensen die begeleiding nodig hebben in de thuissituatie of zelfs 24 uur per dag toezicht en zorg nodig hebben. Ook voor mensen die thuis willen sterven is Tiade er met de benodigde persoonlijke en professionele zorg.

 

Een compleet overzicht van de vormen van thuiszorg die Tiade biedt, vindt u hieronder.

De voordelen van Tiade:

  • Gespecialiseerd in particuliere thuiszorg
  • Sterk in 24-uurs en terminale zorg
  • Persoonlijke zorg door kleine, vaste teams
  • 24 uur per dag bereikbaar, zonder door te verbinden
  • Zorg afgestemd op uw wensen
  • Altijd goede persoonlijke match met uw zorgverlener
  • Zorg mogelijk met, aanvullend en zonder indicatie

Wat kunnen we voor u betekenen?

Tiade zorgt ervoor dat u de best mogelijke zorg bij u thuis krijgt, zoals u wenst en nodig heeft. Wij komen graag bij u langs om samen met u te bekijken welke zorg het beste past bij uw situatie. En stemmen vervolgens af welke zelfstandige zorgverlener(s) het beste bij u de zorg kan (kunnen) verlenen.

Wij bieden de volgende vormen van thuiszorg:

Zo heet de zorg die geboden wordt zonder indicatie of als aanvulling op de indicatie. Dit kunnen alle vormen van thuiszorg zijn, zoals bijvoorbeeld kortstondige zorg na een operatie, verzorging en/of verpleging, mantelzorgondersteuning, overbruggingszorg, gezelschapszorg, individuele begeleiding en nachtzorg. U kunt uw huidige zorg ook eenvoudig uitbreiden met particuliere zorg.

Als u bijvoorbeeld chronisch ziek bent of (nog) niet naar een verpleegtehuis wilt, kunnen wij verpleegkundige zorg en verzorging bij u thuis bieden. Zelfs wanneer uw zorgvraag complex is.

Het kan zijn dat u zorg nodig heeft die zelfs 24 uur per dag wenselijk is. Tiade biedt deze 24-uurs zorg graag aan. We werken met kleine ervaren teams van zorgverleners.

Mensen die in de laatste fase van hun leven zijn en de wens hebben om thuis in hun vertrouwde omgeving te sterven, biedt Tiade permanente zorg en ondersteuning. Uiteraard doen wij dat op een waardige manier, met respect en aandacht voor de persoon in kwestie en familie eromheen. Ook in spoedgevallen kunt u bij ons terecht. Deze zorg kan variëren van 8 tot 24 uur per dag.

Mantelzorgers zijn onmisbaar in de zorg. Vaak zijn het familieleden of vrienden die zorgvragers bijstaan met zorg en ondersteuning. Maar zij hebben ook een eigen leven, waarin zaken geregeld moeten worden en dingen gebeuren. Tiade is er om de zorg op die momenten van de mantelzorger over te nemen. Dat kan zelfs in de vorm van 24-uurs zorg, wanneer de mantelzorger bijvoorbeeld geniet van een welverdiende vakantie.

Op een gegeven moment kan het uitvoeren van bepaalde huishoudelijke taken voor mensen die graag thuis willen blijven wonen zwaar worden. Denk aan het lappen van de ramen, dweilen of het bijhouden van het sanitair. Soms is het huishouden niet goed te combineren met een drukke baan en het gezin. Tiade helpt mensen hierbij graag, met of zonder indicatie.

Overbruggingszorg is de zorg die geleverd wordt als iemand op een wachtlijst staat en tot die tijd zorg en/of ondersteuning gewenst is. Het kan betrekking hebben op de periode die voorafgaat aan een opname in het ziekenhuis, maar ook voor verhuizing naar een verzorgings- of verpleeghuis.

Soms is het niet verstandig voor mensen om alleen thuis te zijn. Bijvoorbeeld na een operatie of bij een langdurige ziekte. Het geeft ook een veilig gevoel om te weten dat er altijd iemand in huis is. Tiade biedt rust en veiligheid in de vorm van nachtzorg. Dit kan in de vorm van slaap- of waaknachten. Onze zelfstandige zorgverleners staan de hele nacht voor u klaar.

Steeds meer mensen vereenzamen, zowel mensen die zelfstandig wonen, als mensen die in een verzorgingshuis wonen. Voor naasten is het soms niet mogelijk om regelmatig op bezoek te gaan vanwege werk, gezin en/of afstand. In verzorgingshuizen ontbreekt het vaak aan tijd om bewoners voldoende aandacht te geven. Tiade biedt uitkomst door het bieden van gezelschap en persoonlijke aandacht.

Maar ook: oppas, begeleiding bij bezoek aan huisarts, ziekenhuis, winkels, kapper etc.

Iedere zorgvraag is anders en wij hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering. Daarom biedt Tiade zorg op maat, toegesneden op uw zorgbehoefte. Wij kijken goed naar uw zorgvraag en uw persoonlijke voorkeuren, zodat we een goede match kunnen vinden met een zorgverlener. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Meer informatie over hoe particuliere thuiszorg via Tiade wordt georganiseerd, vindt u hier.