Particuliere zorg

Tiade is gespecialiseerd in advisering en begeleiding van particuliere thuiszorg in heel Nederland. Met een pool van professionele zorgverleners bieden wij landelijk verpleging en verzorging aan particulieren

Met ondersteuning van ons Tiadeflex systeem zorgen wij ervoor dat vraag en aanbod snel én goed matchen, zodat we meteen die zorg kunnen leveren die u wenst. Dat betekent géén wachtlijsten en zorg van een vast en compact team, die een persoonlijke benadering vooropstellen. Alleen zo ontstaat er een goede band en kan de zorg geleverd worden zoals wij die voor ogen hebben. Vertrouwd, professioneel en flexibel.

Particuliere zorg betekent niet alleen verzorging en verpleging, maar gaat verder. Zo kunt u onze zelfstandige zorgprofessionals ook inzetten als het gaat om overbruggingszorg, ondersteuning in mantelzorg, het maken van een wandeling of het begeleiden naar de kapper. Ons zorgaanbod is groot, waardoor bijna geen vraag te veel is.

Particuliere zorg van Tiade:

  • Heel Nederland
  • Ook aanvullend op bestaande zorg
  • Persoonlijke benadering
  • Altijd goede match met uw zorgverlener

Ons aanbod in particuliere zorg

Een compact team van verpleegkundigen en/of verzorgenden omringen u met alle nodige zorg, zoals u dat wenst.

Met ons zorgteam kunt 12-uurs aanvullende zorg ontvangen, zodat u langer kunt blijven wonen in uw aanleunwoning of verzorgingshuis.

In heel Nederland leveren wij 24-uurs zorg afgestemd op uw wensen en behoeften.

Tiade biedt overbruggingszorg voor mensen die op een wachtlijst staan voor een verzorgingshuis, verpleeghuis of voor opname in een ziekenhuis. Wij bieden hen de zorg die wenselijk is totdat zij verhuisd zijn of opgenomen worden.

Voor steeds meer mensen speelt vereenzaming een grote rol. Voor familie en vrienden is het vaak moeilijk om regelmatig op bezoek te gaan vanwege gezin, werk en/of afstand. Binnen verzorgingshuizen ontbreekt vaak de tijd om veel aandacht te geven. Tiade biedt hiervoor uitkomst. Onze zelfstandige zorgverleners bieden gezelschap én aandacht aan mensen die zelfstandig wonen, maar ook aan mensen die in een verzorgingshuis wonen.

Mantelzorgers zijn onmisbaar in de zorg. Vaak zijn het familieleden of vrienden die zorgvragers bijstaan met zorg en ondersteuning. Maar zij hebben ook een eigen leven, waarin zaken geregeld moeten worden en dingen gebeuren. Tiade is er om de zorg op die momenten van de mantelzorger over te nemen. Dat kan zelfs in de vorm van 24-uurs zorg, wanneer de mantelzorger bijvoorbeeld geniet van een welverdiende vakantie.

Soms is het niet verstandig voor mensen om alleen thuis te zijn. Bijvoorbeeld na een operatie of bij een langdurige ziekte. Het geeft ook een veilig gevoel om te weten dat er altijd iemand in huis is. Tiade biedt rust en veiligheid in de vorm van nachtzorg. Dit kan in de vorm van slaap- of waaknachten. Onze zelfstandige zorgverleners staan de hele nacht voor u klaar.

Tiade biedt ook zorg in het buitenland. Wilt u graag op vakantie, maar is dat zonder professionele verzorging niet mogelijk, dan kunnen onze zelfstandige zorgprofessionals u begeleiden, verzorgen en/of verplegen. Vraag naar onze mogelijkheden.

Iedere zorgvraag is anders en wij hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering. Daarom biedt Tiade zorg op maat, toegesneden op uw zorgbehoefte. Wij kijken goed naar uw zorgvraag en uw persoonlijke voorkeuren, zodat we een goede match kunnen vinden met uw zorgverlener(s). Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.