Particuliere thuiszorg

Tiade is gespecialiseerd in particuliere thuiszorg. De zorgverlening is helemaal afgestemd op uw zorgbehoefte. Met een pool van professionele zelfstandige zorgverleners bieden wij in heel Nederland verpleging, verzorging en begeleiding aan particulieren.

Hoe werken wij?

Met ondersteuning van ons Tiadeflex planning systeem zorgen wij ervoor dat we uw vraag en ons aanbod snel én goed matchen. En we meteen die zorg leveren die u wenst. Zonder wachtlijsten willen wij u professionele zorg bieden van een vast en compact team, die een persoonlijke benadering vooropstellen. Dan ontstaat er een goede band en kan de zorg geleverd worden zoals u die voor ogen heeft.

Onze zorgverleners

Onze zelfstandig zorgverleners herkennen zich in de waarden: kwaliteit, betrouwbaar, professioneel en flexibel.

Particuliere zorg betekent verzorging en verpleging, maar u kunt onze zelfstandige zorgprofessionals ook inzetten als het gaat om overbruggingszorg of ondersteuning in mantelzorg. Tiade biedt thuiszorg op maat met professionele zorgverleners met hart voor de zorg.

Particuliere zorg van Tiade:

  • Heel Nederland
  • Ook aanvullend op bestaande zorg
  • Persoonlijke benadering
  • Altijd goede match met uw zorgverlener

Ons particuliere zorg aanbod

Een compact team van verpleegkundigen en/of verzorgenden omringen u met alle nodige zorg, zoals u dat wenst.

Met ons zorgteam kunt 12-uurs aanvullende zorg ontvangen, zodat u langer kunt blijven wonen in uw aanleunwoning of verzorgingshuis.

In heel Nederland leveren wij 24-uurs zorg afgestemd op uw wensen en behoeften.

Tiade biedt overbruggingszorg voor mensen die op een wachtlijst staan voor een verzorgingshuis, verpleeghuis of voor opname in een ziekenhuis. Wij bieden hen de zorg die wenselijk is totdat zij verhuisd zijn of opgenomen worden.

Voor steeds meer mensen speelt vereenzaming een grote rol. Voor familie en vrienden is het vaak moeilijk om regelmatig op bezoek te gaan vanwege gezin, werk en/of afstand. Binnen verzorgingshuizen ontbreekt vaak de tijd om veel aandacht te geven. Tiade biedt hiervoor uitkomst. Onze zelfstandige zorgverleners bieden gezelschap én aandacht aan mensen die zelfstandig wonen, maar ook aan mensen die in een verzorgingshuis wonen.

Mantelzorgers zijn onmisbaar in de thuiszorg. Vaak zijn het familieleden of vrienden die zorgvragers bijstaan met zorg en ondersteuning. Maar ook mantelzorgers hebben tijd nodig om hun eigen leven te kunnen leiden. Tiade is er om de zorg op die momenten van de mantelzorger over te nemen. Dat kan zelfs in de vorm van 24-uurs zorg, wanneer de mantelzorger bijvoorbeeld geniet van een welverdiende vakantie.

Soms is het niet verstandig voor mensen om alleen thuis te zijn. Bijvoorbeeld na een operatie of bij een langdurige ziekte. Het geeft een veilig gevoel om te weten dat er altijd iemand in huis is. Tiade biedt door middel van nachtzorg rust en veiligheid. Dit kan in de vorm van slaap- of waaknachten. Onze zelfstandige zorgverleners staan voor u klaar.

Tiade biedt ook zorg in het buitenland. Wilt u graag op vakantie, maar is dat zonder professionele verzorging niet mogelijk, dan kunnen onze zelfstandige zorgprofessionals u begeleiden, verzorgen en/of verplegen. Vraag naar onze mogelijkheden.

Iedere zorgvraag is anders, daarom vinden wij een persoonlijke benadering erg belangrijk. Tiade wil zorg op maat, toegesneden op uw zorgbehoefte leveren. Wij kijken goed naar uw zorgvraag en uw persoonlijke voorkeuren, zodat we een goede match kunnen vinden met uw zorgverlener(s). Tiade is gespecialiseerd in professionele particuliere thuiszorg. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.