De organisatie


Tiade adviseert en organiseert op het gebied van (particuliere) thuiszorg. Daarbij zijn wij de schakel tussen zorgvrager of zorgorganisatie en zorgverlener. Dat doen we al sinds 1972.

Zorg is daarbij een breed begrip. Van particuliere zorg, waaknachten, terminale zorg en 24-uurs zorg tot aan huishoudelijke hulp, verpleging, gezelschap en begeleiding en mantelzorgondersteuning en meer. Ook adviseren wij over zorgvragen en indicaties. Tiade is actief in heel Nederland. Wij  werken samen met en voor vele andere zorgorganisaties.

Het bieden van zorg op maat met betrokkenheid en warmte op een persoonlijke manier, daar draait het om bij Tiade. Ons team adviseert en begeleidt zorgvragers naar de juiste zorg. We zijn een kleine, overzichtelijke organisatie met een hecht team van betrokken medewerkers met hart voor de zorg.

Daardoor zijn de lijnen bij ons kort. Wij hebben geen antwoordapparaat, maar zijn 24 uur per dag bereikbaar. U wordt niet drie keer doorverbonden, maar spreekt meteen iemand die informatie kan geven. Wij werken met passie voor ons vak en doen er alles aan om onze cliënten zo goed mogelijk te helpen. We kunnen snel schakelen en streven ernaar om zorg binnen 24 uur te kunnen leveren.

Tiade werkt met een grote groep zelfstandige zorgverleners die de uiteindelijke zorg verlenen. Ook zij herkennen zich in onze waarden en handelen hiernaar. Aandacht, respect en flexibiliteit zijn daarbij belangrijke kernwaarden, net als het bevorderen van het welzijn van de zorgvrager. Onze zorgvragers kunnen zowel particulier bij ons terecht als op basis van een zorgindicatie ( met of zonder pgb), via Wmo (Wet Maatschappelijke Ondersteuning, Zvw (Zorgverzekeringswet) of Wlz (Wet Langdurige Zorg). Daarbij maken we zorg betaalbaar én toegankelijk; onze tarieven zijn marktconform en wachtlijsten kennen we bij Tiade niet. Zo maken we thuiszorg bereikbaar voor iedereen.

De voordelen van Tiade:

  • Organisatie en advies sinds 1972
  • Sterk in 24-uurs zorg en terminale zorg
  • Thuis in alle facetten van de zorg
  • Gespecialiseerd in particuliere zorg
  • Actief in heel Nederland
  • Persoonlijke aandacht
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Betaalbaar én toegankelijk
  • Géén wachtlijsten

Uw specialist in zorgvragen

Het aanvragen van zorg op basis van een indicatie kan behoorlijk ingewikkeld zijn. Vaak lopen mensen tegen een oerwoud van regels, formulieren en instanties aan. Gelukkig levert Tiade niet alleen zorg. Wij bieden ook ondersteuning en advies bij de organisatie eromheen.

Door onze jarenlange ervaring in de zorg zijn we goed thuis in actuele wet- en regelgeving. Ook weten we uitstekend de weg in de vaak complexe wereld van zorg op basis van een indicatie, waarbij u te maken krijgt met verschillende instanties en overheden.

Wij helpen u graag om zaken goed te regelen, of u nu zorgvrager of zorgverlener bent. Tiade ondersteunt en adviseert u waar nodig.

Heeft u vragen rondom de organisatie van uw zorg of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.